• galaxy
  • galaxy
  • galaxy
  • galaxy

Alderande lunchbar

Wil je even rustig genieten en je krant lezen bij een heerlijk kopje koffie? Heb je zin in een snelle, gezonde en volwaardige lunch? Kom dan zeker eens naar Alderande lunchbar.


Je kan tijdens de middag genieten van zelfgebakken broodjes met verse groenten, zelfbereide soepen, salades, huisbereide spaghetti, croques, … In de namiddag kan je bij ons terecht voor een koffie/thee met een lekker gebakje.

Onze menukaart wordt regelmatig aangepast!

Openingsuren

De lunchbar is open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 11u30 tot 13u30. (sluitingsdag is maandag)  Wil je zeker zijn van een plaats of heb je haast? Reserveren/bestellen kan je op voorhand door even te bellen naar het nummer 09/349.54.49 of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor dezelfde dag: reserveren kan tot 11 uur; bestellingen kunnen geplaatst worden tot 13 uur.
Al onze snacks kan je ook komen afhalen!

De koffiehoek is doorlopend open van 10u30 tot 16u30.

Verpakkingsafval vermijden...


Een derde van het eten dat we jaarlijks produceren, wordt weggegooid. Om voedselverspilling tegen te gaan, wil Alderande aan haar klanten een restjesbox aanbieden. Heb je lekker gegeten maar is er nog veel over? Vraag gerust aan de mensen van de bediening een doosje om je eten mee te nemen naar huis. Of nog straffer… breng zelf een restjesbox of kookpot mee om je soep, spaghetti in te doen.

Weekaanbod Lunchbar

 

 

 

 

Samenwerking